top of page

Lejligheden 
Fruemøllevej 35 a.

Hej Birgitte.

Så Har jeg været på den helt store på målings tur og fået lavet to detaljeret plantegninger. Alle indvendige rum mål skulle være helt nødagtige og de fleste møbler er også den i den rigtige størelse. Så håber du kan finder alt din efterspurgte information om Lejligheden her. Jeg har fået installeret en elmåler i huset, men skal lige finde ud af om der også kan laves en vandmåler dertil.  

Husets opvarmning er det samme pille fyr som vi benytter, dette slår jeg som regel fra om sommeren, og så slår jeg vandvarmeren på el i stedet.  

 

Som du kan se på plantegningerne er der 1 stue etage og 1 sal.

Der er opvaskemaskine og vaskemaskine/tørre tumbler tårn under trappen samt indbygget skab og skuffer under trappen. Der er gulvvarme i Stue/køkken og badeværelse, som dog ikke vil være tændt om sommeren.

 

læggere nede på denne side finder du et Galleri som tager dig gennem stueetagens Entre, køkken/stue, lille værelse, Badeværelse og så videre op ad tappen til gangen, Soveværelse og så Hygge/spil stue, hvor der også er en sovesofa der kan foldes ud. Til sidst i galleriet har jeg tilføjet lidt billeder af haven og udsigten fra nogle af vinduerne og så har jeg lagt et satelit billede så du kan se beliggenheden ifht. Katoffelhuset.

Lejligheden ligger som en tilbygning til vores hus/hovde-huset lige når man kommer ind til stedet og har en privat have når vi lige for lavet et ekstra stakit. :) Der er internet i huset og er selvfølgelig udstyret ligesom katoffelhuset med inventar, Tv,  grill, havemøbler ovs. der er ikke Tv kanaler i huset, men Tv'et har en cromecast, så man kan caste fra sin mobil når man er logget på internettet. 

vil sige at huset egner sig til 2-4 personer som eventuelt kan have gæster på besøg til en overnatning eller mere. det  er større end katoffelhuset og vil især fremhæve entre'en og badeværelset som er væsentligt mere rummelige end i katoffelhuset. Køkken/stuen er ikke alt for stort, men min kone og jeg har da boet der i 7+ år og holdt fødselsdage ovs. Så det kan sagtens lade sig gøre :)  og med stuen oven på er der jo også et alternativt sted hvor man kan spille brætspil, pudslespil og hygge med familien, uden man skal rydde bordet når aftensmaden skal laves. 

Sture etage 51.5 m2

1 sal.
35,7 m2

Ialt: ca 87,2 m2 + altan

stue plan m. navne..jpg
1 sal. med navne.jpg
Satelit foto med navne.jpg
bottom of page