top of page

FIRMAARRANGEMENT

Mangler du en sjov og anderledes aktivitet  til jeres næste personale dag, Firma arrangement, polterabend, julefrokost eller bare den store familietur eller herre dag. Så kunne Vennebjerg Golf være en oplagt mulighed.

Vennebjerg Golf er for Alle, også dem som ikke normalt spiller golf eller har  tideligere golf erfaring.   

Banen er nok blandt en af danmarks skønneste pay & play baner, 5 par 4 og 7 par 3 af forskellig længde løber gennem en smuk kombination af skov, søer og åbent landskab.

Således er banen en perfekt blanding af en 18 huls klub bane og en 9 huls pay & play bane. Her er der altså både udfordring for de øvede samtidigt med banen ikke er for lang for nybegynderne.

Vi har selfølgelig alt i skal bruge, golf grej, bolde, tees ovs. og hjælper jer gerne igang.

Under runden kan vi efter aftale komme rundt med forfriskninger og evt. indlægge nogle ekstra konkurencer på de enkelte huller.

Er i mange der ikke har tideligere golf erfaring foreslår vi at i starter med at få undervisning på vores driving range så i lige lærer lidt om reglerne og hvordan man rammer bolden, inden i bliver sluppet løs på banen.

Golfhuset og Grill

I Golfhuset er der plads  og service til 35 personer er i flere og vejet er godt er der ekstra plads udenfor, hvor der også er mulighed for at lave en overdækket "Havestue". En oplagt afslutning på dagen er at slutte af med en god omgang hygge og grillmad. Vi har selvfølgelig både en gasgrill og kæmpe Webergrill som vi gerne starter op mens i spiller.

Mad og drikke medbringes eller bestilles udefra. Øl og vand kan også købes i golfhuset

 

Skulle der være nogen der hellere vil slappe af, er der også mulighed for at fiske i vores Put & take sø.

  Kontakt os for at planlægge din næste begivenhed.

Arrangementer
bottom of page